maanantai 8. heinäkuuta 2013

Vain kesää, ei sen enempää




Ja niin alkoi uusi viikko kesälomasta. Taas. Apua.

Mutta vielä ei ole aika murehtia tulevaa, vaan nautitaan kesästä. Mukavan viikonlopun jälkeen oli tänään aamulla ihan kivaa raahautua ihanasta sängystä töihin.


Summeeeer !


Lauantaina pidettiin kavereitten kanssa ryhmäpiknikki ja oli kyllä ihanaa nähdä heitä sitten viimeisen koulupäivän.. Mutta vielä mahtavempaa oli nähdä kaksi kaveria, Juttaa ja Lottaa, ekaa kertaa vuoteen, kun tulivat juuri vaihdosta. Aika hassuakin, sillä mieti nyt: mitä sanoisit, mitä tekisit, kun näet heidät? Puhuttavaa olisi vuoden verran, mutta ei kaikkea saa kerrottua ja mitä sitten kertoisikaan? Suuret ihanat rutistushalit tietysti annettiin ja piknikki  kuluikin Jutan kertoillessa Espanja-vuodestaan ja Lotan taas USA-vuodestaan (herkkuja syödyn nams).

Sunnuntaina sitten Annika ja Anniina tuli meille yöksi, oli vaan niin vahva tunne, että nyt jotain häppeninkii, pakko viettää tämäkin päivä ihanien ystävien seurassa ja tottahan toki se kannatti. Siis tietysti sitten, kun olin siivonnut huoneeni, josta kerroinkin. Voin sanoa, että lopputulos oli kuin olikin aika bueno. ;) Aluksi Anniina päätyi meille autokyydillä, mutta ei jaksettu venaa Annikaa, joka oli tuttavallaan juhlissa, niin auto otettiin ja haettiin sieltä veks :D Porukat tilas pizzaa himaan (Pappa Pizza <3) ja pizzat syötyämme lähdimme Jupperin rannalle Luca -chihuni kanssa. Aivan ihana pikku ranta, tykkään olla siellä ja katsella auringon laskua..


<3

Nättimys Lucamus <3


Rannalla sitten oltiin ja chillailtiin, puhuttiin kaikkea ja oli muutenkin ihanaa. Kesä, ystävät ja kaunis auringonlasku <3 Se on sitä parhautta. Oli muuten aivan tosi lämpimän tuntuista vettä, en tajua miksi en mennyt uimaan, vaatteet päällä tai alusvaatteilla?? Vielä yöllä kolmen aikaa sängyssä makoillessamme ehdotin, että mennää nyt vaa uimaa, ei lämmenny :D

Aamulla seittemältä ylös, tytöt lähti kottii ja meitsi lähti töihin ahkerasti... Mutta ei sen ihmeempiä. Noin oli hyvä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti