keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Päiviä kesästä

Hellouu!

Kesäpäiviä kulunut ja minä olen viettänyt niitä kesätöitteni jälkeen lähinnä mökillä, sekä kaverin että perheeni.

Reilu viikko sitten perjantaina tungin viikonlopun kamppeet autoon, hain kaverini Tiian, Anniinan (&Anniinan koiran Ronjan) ja Ilen kyytiin ja lähdettiin sitten Lohjalle viettämään viikonloppua Anniinan mökille.
Mitäs siinä, ei kummoisia. Perusmukava ja hupaisa viikonloppu kavereitten kanssa. Pelattiin lautapelejä, säädettiin mm. laadukkaan pallogrillin kanssa, valvottiin, soudettiin saarelle uimaan, väiteltiin tunteja hyvännäköisistä naisista ja miehistä ja vielä seikkailtiin ostamaan jotain johtoja telkkariin ja bensakin melkein loppui.




Sunnuntaiyönä himassa keksin laittaa leffarundin yöks ja kattelin sitten Lumikin&Metsästäjän sekä Taru Sormusten Herrasta ykkösen. Aww Frodo ja Sam ovat ihania hih :3

Maanantaina näin pitkästä aikaa kaveriani Piiaa, oli kivaa iki-ihania Brunbergin toffeepaloja syöden... :)




Jaa tiistaina sitten lähdin veljen kanssa ajelemaan Porvoon perukoille mökkeilemään perheen kanssa pariks viikoks! Täällä sitä sitten on siitä lähtien oltu. Ihanaahan täällä on olla, rakastan olla ihanalla mökillämme.. Saada olla rauhassa, täysin irtautuneena arjesta ilman huolia.

Toisaalta, ei tästä kesästä ihan täysin ilman huolia selviä. Yo-kokeet, kemian ja biologian, lähestyvät uhkaavasti ja minä tietysti hieman myöhästyjänä lukemassa.. Mökkeily pitkälti kulunut kemian kanssa säätäessä. Aamut nukkumista, päivät kemiaa ja vähän muuta perusmökkijuttuu ja illat Supernaturalin kattomista äidin kanssa. Loistosarja, suosittelen ehdottomasti :)






Tässä oli vähän päivittelyä kuluneesta viikosta.. 
Hyvää loppukesää kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti