keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Keväthässäkkää

Moikkaa.

Paluu hieman taaksepäin, hieman hyisempään maaliskuuhun. Viimeisen espanjankokeeen jälkeen näin pitkästä aikaa kavereitani Anniinaa ja Tiiaa. Poljettiin Variston mäkkiin syömään ja sitten Alkon kautta pitkäjärven rannalle istuun auringonpaisteeseen. Oli ihanaa, vihdoinkin rauhottua kokeista ja vain olla.





Tiistaiaamuna nousin ajoissa pikapakkaamaan kamppeet ja chihut autoon ja matkaan hakemaan Marjut ja Annika. Ruoholahden kautta seikkailimme tieme Porvooseen mökkeilemään, sillä mikäs olisikaan sitä mukavempaa! :) Pelattiin lautapelejä, katsottiin mm. Slummien miljonääri (loistava elokuva) ja vain oltiin ja riehuttiin. Iltaisin käytiin metiköissä, kallioilla ja suolammella koirien kanssa seikkailemassa ja kuvailemassa. Mökkijärvi oli vielä jäässä, joskin hyvin halkeillut, niin viimeisenä aamuna syötiin aamiaisruoka laiturilla vain järveä kuunnellen. Ne äänet, mitä halkeilevasta jäästä lähtee, ovat tosi hienon ja erikoisen kuuloisia.





Auringon photobomb :D

Torstaina kotiakohti ja perjantaina oli muun perheen vuoro mennä sinne. Minä jäin vuorostani himaan ja lauantai-iltana meille tuli Anniina, Annika ja Marjut pitämänä hauskaa. Katsottiin Sami Hedbergin Kokovartalomies 2 ja naurettiin aivan hulluna! Ihan loistava. Sunnuntaina katsottiin melkein koko päivä postista tullutta Rillit huurussa -sarjaa. Huippuhauska sarja. :D

Maanantaiaamuna oli nelosjakson historian kokeen aika (vielä yksi koe siis tässä koerumbassa). Meni hyvin, vaikken paljoa ollut ehtinykään lukea ja 9 tuli! Kokeen jälkeen kotiin ja taas kamat autoon ja tällä kertaa äidin ja koirien kanssa mökille. Äiti oli pidemmällä sairaslomalla töistä ja kun mullakin oli koeviikkolomaa torstaihin asti, nini oli toivonut, että oltaisiin sinne päästy kahdestaan Oli kyllä ihanaa laatuaikaa. Tehtiin ruokaa, käytiin Porvoossa shoppailemassa sekä pizzaa hakemassa ja muu aika joko oltiin metsissä järveä kiertelemässä tai mökissä katsomassa Rillit huurussa -sarjan ensimmäisiä kausia. Aivan ihanaa 


Torstaina sitten alkoi koulu, mutta ei Espooss kauaa tarvinnut tuskailla, kun jo perjantaina oli taaas mökkeilyn vuoro. Tällä kertaa Anniinan ja Tiian kaa Lohjan mökille Lennyn ja Ronja-labbiksen kanssa. Toinen ihana sekoiluviikonloppu leffoja katsoessa, lautapelejä pelatessa ja ulkoillessa pitkin maita ja mantuja. 





Sitten onkin tahti sentään vähän rauhoittunut. Koulu lähtenyt rullaamaan ja päivät lähinnä kulunut kavereiden kanssa ollessa, ulkoillessa koirien kanssa ja leffoja ja sarjoja katsoessa. Tietysti myös kesästä haaveillessa kavereiden kanssa. :) Lennyllä alkoi agilitypainotteinen pentukoulu, leffassa on käyty kattoo Divergent, Captain America ja Kirjavaras (kaikki loistavia ja suosittelen) ja Tiian kanssa oltiin Sami Hedbergin keikalla, jee! :D




Ainiin, digitaalipiano käytiin hakemassa yksi päivä vihdoin.  Se on Yamaha Clavinova CLP-440. Hyvältä vaikuttaa, mutta nyt pitäisi keksiä, että mites saisi tän soittamisen alkuun. Pianotunneilleko sitten? Vai kavereiden opetukseen? ;)

Kohta taas koirakouluun Lennyn kanssa. Ensiksi vähän metsään koirien kanssa, tuonne kauniiseen auringonpaisteeseen nauttimaan, joten moro!

1 kommentti:

  1. Opettele sit soittaa se matrixin clubbed to death pianol :)

    http://www.youtube.com/watch?v=pFS4zYWxzNA#t=177

    VastaaPoista