keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kokeista selviydytty

Hellouta taas pitkästä aikaa.

Miten tämä venyikään näin pitkälle tämä päivittäminen. Luulin, että kirjoitusten jälkeen olisi kunnolla aikaa, mutta mitä vielä. Onneksi loppukevät on kuitenkin mukavan kepeää, niin jos vain otan itseäni niskasta, koska on helpompi kirjoitella usein vähän lyhyempiä kui harvoin himmeitä tekstipaketteja. Olen vain vähän toivoton :)

Mutta tärkeiin.....

KIRJOITUKSET K2014 ON OHI.

Noh edelleenhään en vielä valmistu, vaan on vielä S2014, mutta pahin on ohi!

Prkl kyllä tätä on odotettu. Vapautta vapautta vapautta isojen kokeiden ahdistavista kahleista. Paluuta normaaliin elämänrytmiin.

Hyvästi hetkeksi, ei tuu ikävä 

Kirjoitukset meni kuitenkin vähän niin ja näin. Vähän tai vähän enemmänkin pettynyt olen jokaiseen arvosanaan. Kokeissa vääriä tehtävä- ja ratkaisuvalintoja ja tulkintoja. Pääsyyksi voisi kuitenkin sanoa, että mitäs en alkanut lukemaan ajoissa. Mutkun ei ehtinyt, ei jaksanut jne sitä ja tätä. Kevät ei ole ikinä ollut vahvinta aikaani ja taas se tuli todistettua.

Näillä näkymin yo-arvosanani kirjoittamistani aineista ovat:
-Äidinkieli E ~ tavoite L (what olin liian varma L:stä ja kostautui selkeästi. Tekstivastauksessa tulkitsin ihan päinvastoin kaksi saman aineiston tehtävää)
-Pitkä matematiikka C ~ tavoite E (no tän lukemisen osalta lopulta luovutin, en siis lukenut yhtään, joten sinällään ihan hyvä tulos :D)
-Fysiikka M ~ tavoite E (menetin 7-10 pistettä väärien ratkaisuvaihtoehtojeni takia wtf laskimessani oikeatkin vastaukset edelleen, mutta M ihan hyvä minulle kuitenkin)
-Kemia M ~ tavoite E (kaduttaa suuresti, etten tehnyt biologia-kemia -jokeria, joka todennäköisesti olisi taannut E:n, why...!)
-Biologia M ~ tavoite E/L
-Espanja B ~ tavoite C/M (peli menetettiin jo 39/99p kuunteluilla.....)

Hahha itken mun tavoitteille, en onnistunut missään... :D Äidinkieli, fysiikka ja kemia oli toosi lähellä höh. Keväällä vielä ruotsi ja englanti, joista tavoittelen M. Eivät ole mitään vahvuuksiani.. Uusin biologian ja yritän korottaa vähintään E, sillä tarvitsen edes siitä jonkun järkevän arvosanan yhteispisteitä varten. Samoin taidan äidinkielen, siit ei sinällään tule lisää vaivaa paitsi että onhan se vähän turhauttavaa. Matikan ehkä uusin K2015, sillä senkin pisteitä tarvitsisin...

Olen selkeästi aivan liian koukuttunut uusintoihin. Ei varmaan kovin hyvä, mutta kun uskon pystyväni parempaan ja jaksan vielä yrittää, niin miksikäs ei..! :p

Koulu jatkuu siis edelleen, tässä jaksossa on englantia, historiaa, kuvista ja yh:ta. Ihan mukavaa. :) Vihdoin on koulun ohella aikaa muuhunkin elämään.

Fiilikset tämän näköisiä kokeiden jälkeen. Kaverini kuvassa.

Ja niistä lisää seuraavassa, jonka teenkin heti perään nyt. Ei viitsi tätä kouluselotusta sekoittaa muuhun hässäkään, niin tämä erikseen sitten.

Seuraavassa siis viime aikaisia puuhailujani ja kevätihkutusta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti