keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Murmelin unilla

Holaa huutelee täällä kohta-vanhus :D


Viikonloppu rysähti ohi vauhdilla. Kaikki kiva loppuu heti. Perjantaina kaverini Marjutin kanssa otettiin ja lähdettiin puntolla ajeleen Porvooseen meiän mökille. Mikä onkaan parempi tapa viettää viikonloppua? Syötiin herkkuja koko viikon edestä, opiskeltiin KYLLÄ fysiikkaa ja ranskaa ahkerasti, katsottiin viimeisin X-men ja Wolverine, haravoitiin pihaa ja pelattiin Skip Bo -korttipeliä sekä Carcassonnea. Ollaan ihan rakastuneita etenkin Carcassonneen, jota vihdoin päästiin nyt kokeilemaan. Suomalaiseen olisi vieläkin toista vuotta 60€ lahjakortti, mites olisi pari lisäosaa tähän loistavuuteen? ;) Ja juteltiin paljon ja vain oli mukavaa yhdessäoloa. Yksinkertaista, mutta mitä ihanuutta. En malta odottaa, että päästään uusimaan mökkireissu ja mielellään ilman opiskelua.. :)


Luonnollisesti oli pakko poiketa Brunbergilla hakemassa kilo toffeepaloja molemmille. Parhautta <3 
Itku, mikä etukameralaatu, mut piti saada joku toinenkin mökkikuva. Marjut yrittää sytyttää takkaa ;)
Carcassonne oli nii hyvä ja koukuttava, vaikka hävisinkin AINA.

Jaa sitten päästäänkin maanantaihin 3.3., joka oli siis 19 -vuotis syntymäpäivänä whiuuuh! Sekin semmoinen, että tuli ja meni. Äiti leipoi aamulla kakun ja tuli laulamaan huoneeseeni, mutta pieni faiil perinteeseen, kun olinkin jo aamutoimissa. Yleensä tämä ihana laulunraiku iskeytyy suloisimpiin uniin. Eihän äiti ollut tajunnut, että mulla oli koulua ja kurssia, vaan ideana oli, että olisin kotona saanut rauhassa mutustella kakkua koko päivän. Ei se mitään ;)

Synttärilahjaksi sain lisää Brunbergin suklaata ja muuta namia...


... ja kortin...


...,jonka sisällä oli murmelikortti



...,jonka takana luki...



Whii happyhappyhappy! <3 Oikeesti ikuisuus ollut haaveena aloittaa pianon soitto, pitkät illat olen kuolannut youtubessa pianonsoittovideoita. Olisi niin hienoa itsekin osata. Pitkään uhonnut, että sitten lukion jälkeen aloitan! Eihän siitä helppoa todellakaan tule ja minä en varmana ole mikään luonnonlahjakkuus, mutta kyllä sitä kärsivällisyydellä ja pitkällä ja kovalla harjoittelulla tälläinenkin tumpelo alkaa oppimaan ;) Innolla odottaen, mitä tästä kehkeytyy, kunhan nyt saisi kevään kirjoitukset alta pois.

Ainiin, pikkuveli oli väsännyt ehkä söpöimmän kortin ikinä :DD Hahha leikannu Seiska-lehdest (miks semmone oli meijän talos?) kaikkien ihmisten pärtät tohon. Ja on niin ylpee siitä, että kai pakko laittaa se seinälle. :D


Edustus ! Olin hei ulkona urheileen med Lenny

Ja tuo pianomurmeli.. Veljelleni mä oon aina ollut Murmeli. Kuulemma tullut siitä, kun ala-asteen maikkani kutsui meitä lapsukoita murmeleiksi ja kerroin siitä veljelle. En tiedä miten semmonen juttu voi muotoutua suuhun ja vielä kestää tähän päivään asti?? Kuulostaa todella typerältä näin ajateltuna ja kirjoteltuna, mutta niin vain yhä kahdeksan vuoden jälkeenkin se kutsuu mua ihan luonnostaan Murmeliks. Tietääkö mun oikeaa nimeänikään enää, kun kuullut sen kaverillekin puhuvan murmelista :DD
Vaan taitaa se ihan sopivakin olla nukkumisen puolesta. Murmelin unta. Aina. Kaverit aina nauraa, miten nukun kuin tukki ja en herää mihinkään. Missä vain, milloin vain. Kätevää, kun ei ole nukahtamis- tai heräilemisongelmia ikinä ;) Tosin väsyttää kuitenkin jatkuvasti. Ei pysty lukemaan, koska nukahdan heti. Nukahdan liiankin helposti siis..



Ja että ehtisin vielä tänä yönä nukkumaan, lopettelenkin nyt. Pakko ehtiä katsoa nyt nopee Supernaturalin eilen tullut jakso ja sitten vähän lukea kemiaa. Öitä ^^

ps. löysin unelmieni asunnon oikeesti, niiin ihana ja suloinen ja hieno! Toi koko kokonaisuus niin unelma! Järvi pihalla, maata ja mettää, kaunis kaksikerroksinen kämppä ja kaiken lisäksi paikka on pieni hevostila. Mitä tämmöinen enempää kaipaa. Ja tärkeä, että ei ole edes missään hornan tuutissa metsän keskellä, niin kuin usein noi on, vaan toi on suhteellisen lähelläkin. Pliis haluun ton! :D Ja ne pari friisiläishevosta. Ja Eemelin.


Loppukevennyksenä paskalaatune komee kuva minusta ja Legolandin apinasta ja ruusukkeesta,
 jonka pitäis oikeesti olla voittoruusuke. Heti keskiyöllä 3.3. otin ekat randomt kamat päälle
 ja lähetin tän kuvan kavereille emt :D

1 kommentti:

  1. Joo mietin kans et vois ton pianon kaivaa esille ja opetella sen matrix biisin soittaa :D oikeesti ei oo mitään paremman kuulosta musiikkia ikinä missään, vaikken ees sitä leffaa jaksanu kattoo. Kunno hullu http://www.youtube.com/watch?v=pFS4zYWxzNA#t=170

    P.S - Toivottavasti et ny ihmettele ja kyllästy näihi mun kommentteihi :D Mut tää termospullokahviaamudataus kuuluu mun rutiineihi ja jos sul on tullu blogii ni mähän luen ja kommentoin, tykkäsit siitä tai et. =)

    VastaaPoista