tiistai 18. helmikuuta 2014

Helmikuun haahuiluja

idearikas otsikko, eikös?

Heipsan

Etelä-Suomen talvi meni jo - kuulutti IS kännykkäni aloitusruudulla. Linnut visertää kuin viimestä päivää ja joku aurinkokin vihdoin vaivautu hieman pilven takaa näyttäytymään. Vihreä on kohta maisemassa hallitsevampi väri kuin valkoinen (=ruskea paskalumi siis).

Voi jummi, mitä helvettii :D Nyt jo? Mikä toi kevät tuolla ulkona on olevinaan? Vuosi sitten hiihtolomalla tallustelin lumihangessa mökin jäällä ja rakensin tai lähinnä kaivoin hankeen lumilinnaa veljen kaa. Huhtikuussa jäisestä tiestä onnistuin autolla suistuun lumikinoksiin. Tän vuoden huhtikuussa on varmaan jo happamat omenatkin pihapuussa ja ollaan rannal aurinkoo ottamas kirjotusten jälkeen. ;)


31.3.2013, lapset jotai riehuu mökkijärven jäällä


25.4.2013 

Toisaalta ihmettelyn ja paniikin aihetta herättää, että helmikuun loppu häämöttää jo. Vastahan vuosi vaihtui ja kuudesosa vuodesta jo hurahtanut. Enhä mä oo tehny mitää prkl. Bloginkin päivitystahti jääätävää.

Koeviikko tuli ja meni. Kaverit hehkuttivat viimeisiä oppitunteja ja minä viimesiä fysiikan ja matikan tunteja.  Puoleksi vuodeksihan vielä jään koululle maleksimaan ja koeviikon jälkeen pääsinkin heti historian tunneille istumaan Suomen historiaa opiskelemaan. Kaikki toteaa aina heti, että miksi oon jättänyt nää pakolliset kurssit viimeiseksi, mahtaa olla kauheeta pakkopullaa. Vaan mitä vielä, ootan näitä kauheen innolla ja historiassakin kunnon panostus. On vaa nii kiva jotai tommosta järkevää ja kiinnostavaa päästä opiskelemaan tyylii kahen vuoden tauon ja fysiikan/matikan/kemian tuntien jälkeen.


Kaunis lukkarini :DD

Torstaina oli sitten tietysti penkkarit. Aamu alkoi abishow:lla  ja jatkui rekka-ajelulla. Vitsit se oli kivaa ja siistii! :D Heitellä karkkii kaikille lenkkeilijöille ja lapsille, vilkuttaa kaikille ja kaikki vilkutti takas ja tööttäs autoista. Joku vihreis valoissaan pysähtyi vierelle ja otti kuvan, toiset tabletilla ikkunan takaa videoi jne. Kuvia kyllä napsin, mut tajusimpa ettei kavereitten kanssa oikeen tullut otettua mitää kuvia?


Olin joku liila tiikeri kultaraidoilla :D 

Suami kauneimmillaan

Ainii samaan aikaan oli tullut espanjan kuuntelun alustavat. 39pistettä ei vittu oikeesti saan jonkun A:n tästä ellen hylättyä. Kui surkee ku kaikkien muitte pisteet alkaa jostai 65-> huoh naurattaa nyt mut ei kauaa :D Äikänkin taisin kusta prkl, vaikka prelistä vielä tuli mukava 5-5-5 rivistö. Miksi en vaa osaa mitää sit siinä oikeessa tärkeessä tilanteessa??

Penkkareiden jälkeen osa kavereista lähti tietysti abiristeilylle. Itse en mennyt, ei niin kiinnostanut eikä viittinyt maksaa sitä isoa hintaa tai pyytää vanhempiakaan. Ehkä myöhemmin keväällä/kesällä sitten halvemmalla ja niin kuin halutaan. Olin kahden kaverin kanssa yötä ja seuraavana päivänä mentiin takaisin koululle (maikat nauroivat, että eikö meitä saa sieltä mitenkään pois) katsomaan vaihdossa olleiden kavereitten wanhoja. Hienot olivat!


----Jaaaa niin alkoi hiihtoloma historian tunneista ja jonkin näköinen lukulomakin. Ja samalla alkoi sitä vastoin kolmeviikkoinen Mafy:n fysiikan abikurssi. Vaikuttaa tosi tehokkaalta, mutta vie aivan superpaljon aikaa, joten saa nähdä miten tuun seuraavista viikoista ja kirjotuksista selviämään. Pelottaaa.

Kyllä siitä selvii.. Jotenkin. Kai?

Tän päivän tarinoinnit sikseen, paluu pänttäämisen maailmaan jei.

Hyviä viimeisiä talvipäiviä (tosin kyllä se lumi maahan vielä palaa tuota pikaa..) :)


Ainiin, kävin ostaa lisää kasvillisuutta huoneeseen. Ennestään on ollut Pasi (edes vasemmal) ja
 Ossi (oikealla). Lasten ensimmäinen reaktio oli, että mitkäs noiden kolmen nimet ovat.
Kasvinristiäiset: Puu taitaa olla Tuukka ja kaverien ehdotuksista noi kaksi samassa ruukussa Ike ja Tuksu :DD

4 kommenttia:

  1. Se tunne kun pitää kirjottaa vaan enkku, eikä siihenkää tarvi lukee :DD Vissii vähä erilaine lukuloma meil sit.. :) Ja abiristeilyhä oli iha helvetin kova, mutjoo semi kallis.

    Ja noist kasveist sen verra et huomasin joku aika sit et mun kaktus on kuollu nestehukkaa!? :( Aika masentavaa ku eihä sitä pidä kastella ku pari kertaa vuodes tai jotai? XD no yritän ny elvyttää sitä päivittäisel kastelul..

    VastaaPoista
  2. Hahha no varmaa :D pikkasen kateelline, haluisin vaa tehä kaikkee mahollista muuta kokoajan.

    Juu no varmasti oli kiva, mut ei mulle semmone et pakko kokee nii antaa olla sit.. Kaikkeen muuhunkin menny viime aikoin rahaa ja tulee tässä menemäänki ni iha hyvä :D

    haha ihana, joo ei ihan riitä pari kertaa vuodessa :) Emt ehkä kuukauden tai parin viikon välein vähintään ois hyvä? Mä kastelen aina, kun multa on kuiva eli parin päivän välein.. Noi vanhimmat kasvit oli äskettäin 5kk ilma vettä ja siksi toi iso onkin vähä kellertävä. Kai se viel onnistuu elelemään :D

    VastaaPoista
  3. Ok! Ja sil mun kaktuksel o lehdet ni se tarvii ehk enemmä ku normikaktukset tms? Itseasias ny ku miettii en ees oo varma onkse kaktus mut ainaki kunno tankki varsi mis piikkei :D ja ollu mu huonees nii pitkää et melkee ku perheejäsen! :D

    VastaaPoista
  4. Joo kyl varmaan tarviii enemmä kastelua :D Tiiän tunteen, munki piti yks kasvi Taavi heittään just menee, ku oli kuivunu täysin käppyräks kastelemattomuudesta, ei ollu kivaa! :p

    VastaaPoista