torstai 6. kesäkuuta 2013

Kaikki tiet vievät Roomaan

Ja niin myös meidänkin tiemme!

Tosiaan, parin tunnin kuluttua alkaa talon väki heräilemään ja alkaa viime hetken panikoinnit. Suunnitelmien, jotka eivät ikinä toteudu, mukaan minun, isäni, äitini ja pikkusisarusteni tulisi olla pakkautuneena autoon klo 6.20 ja lentokoneessa joskus seittemän jälkeen.

Aika mahtava juttu! En malttaisi odottaa. :)

Pientä maisemakuvaa Englantilaiselta perheeltäni, jonka luona vietin
kuukauden viime kesänä ♥

Kun ei meidän perheemme paljoa matkustele. Viime kertamme ulkomailla oli parisen vuotta taaksepäin Tanskan Legolandiin. Siitä voin kommentoida sen verran, että oli kyllä tosiaan viehättävä, kiinnostava ja upea paikka. Suosittelen tosiaan parin päivän reissuksi. Näihin matkoihin kuitenkin vielä tuo oman mukavuuden siinä, että pääsee nauttimaan hyvää aikaa perheen kanssa. Siitäkin voisi kirjoittaa ihan oman aineen, että yhdessäolo nykyajan suomalaisessa perheessä tapahtuu. Samassa talossa saatetaan olla paljonkin samaan aikaan, mutta lopulta kuinka paljon aikaa vietetäänkään yhdessä?

Vaan eipä siitä sen enempää. Jokainen menee miten haluaa. Eihän kaikille perhe ole niin tärkeä juttu erilaisista syistä. Minulle on, vaikka toisinaan erimielisyyksiä ja riitaa ja tappelua on paljonkin.. :) Siksi tälläiset yhteiset jututkin on tärkeitä.

Vaan nyt nukkumaan (45 minuutiksi) ja adiós Suomelle (niin tänne helteeseen, pohtinut että mennäänköhän sittenkin lämpimästä kylmempään?!)

Ps. aurinko nousee aivan muutamien minuuttien päästä. Olettekos koskaan valvonut/herännyt tähän aikaan? Kaunis näky ja monelle harvinainen, senkin kokeminen joku kaunis kesäaamu voi olla aika hienoa :)

Tälläiset pienet kivat asiat ovat sitä laatuaikaa perheen kesken. Me keksittiin yksi päivä lähteä
pelaamaan pesäpalloa, ja olihan se mukavaa vaihtelua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti